ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Τα προϊόντα της Σειράς Herbalife SKIN σας βοηθάνε να επιτύχετε τα μέγιστα καθημερινά αποτελέσματα. Απλά δείτε τον εαυτό σας και μελετήστε μερικές από τις ιστορίες των πελατών σας.

ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ ΤΖΕΛ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΛΟΗ

“Απολαμβάνω το ελαφρύ άρωμα, την υφή και τη συνολική εμπειρία. Καθαρίζει την επιδερμίδα μοναδικά και την αφήνει αναζωογονημένη με μία αίσθηση ενυδάτωσης.”

ΤΖΕΛ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ

“Το αγαπημένο μου! Το χρησιμοποιώ μία με δύο φορές την ημέρα και το εναλλάσω με το Καταπραϋντικό Τζελ Καθαρισμού με Αλόη. Με ελάχιστο τρίψιμο, νοιώθω το πρόσωπό μου πιο απαλό κάθε φορά που το χρησιμοποιώ.”

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΤΟΝΩΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΑΠΟ ΒΟΤΑΝΑ

“Η λοσιόν είναι πολύ αναζωογονητική. Μετά την χρήση της νοιώθω το πρόσωπό μου πραγματικά καθαρό.”

ΟΡΟΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

“Ο ορός είναι ένα εκπληκτικό προϊόν προς χρήση και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά καλά τόσο στην σύσφιξη της επιδερμίδας, στην λάμψη και στην εμφάνιση των ρυτίδων.”

ΤΖΕΛ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

“Αμέσως νοιώθω την επιδερμίδα να χαλαρώνει και το πρήξιμο γύρω από τα μάτια να μειώνεται.”

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

“Η κρέμα ματιών αναζωογονεί την περιοχή των ματιών αφήνοντάς τη φρέσκια.”

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ

“Η αίσθηση και το ελαφρύ της άρωμα είναι υπέροχα. Σαν άντρας, μπορώ να την χρησιμοποιώ καθημερινά και γνωρίζω ότι είναι αναζωογονητική χωρίς να έχει έντονο άρωμα.”

ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ

“Η κρέμα νυκτός για ανάπλαση έχει εκπληκτική υφή και υπέροχο άρωμα. Λειαίνει την επιδερμίδα μου αφήνοντάς την ενυδατωμένη μέχρι το επόμενο πρωί.’

ΜΑΣΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΡΓΙΛΟ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ

“Αυτό είναι το αγαπημένο μου προϊόν για δειγματισμό! Λατρεύω την αίσθηση και την όψη που αφήνει στην επιδερμίδα μου …με κάνει να νοιώθω ότι γυρνάω πίσω τον χρόνο!”

SCRUB ΜΕ ΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

“Το Scrub με Μούρα για πιο λαμπερή επιδερμίδα έχει ένα έντονο αποτέλεσμα λείανσης, αφήνοντας την επιδερμίδα μου απαλή στο άγγιγμα και με ένα υπέροχο άρωμα.”